Firmaprofil

En professionel og samarbejdsvillig virksomhed, der leverer kundespecifikke porte og døre af høj kvalitet til både private og erhverv.

Velkommen – til portservice i verdensklasse

Levering af døre og porte – rundt i hele landet!

Porttechnic A/S er en professionel og samarbejdsvillig virksomhed, der leverer kundespecifikke porte og døre af høj kvalitet til både private og erhverv. Vi tilbyder en bred vifte af reparationer og service, samt benytter udelukkende leverandører med produkter af høj kvalitet. Disse service og reparationer udføres bla. på produkter fra ASSA ABLOY, Nassau, Faltec, Hörmann osv. Herudover sælger vi automatik til styring af portene og dørene, som også kan styres trådløst via telefon, bluetooth eller wifi.

I vores udvalg finder du bl.a:

Alt i vores ovenstående udvalg kan handles, uanset hvilken placering du eller dit erhverv har i landet. Vores kerneprioritet og vigtigste målsætning er, at vi skal levere et arbejde med øje for høj kvalitet og god service. Når du anvender os som din samarbejdspartner, så er du garanteret en høj fleksibilitet, da din geografiske placering ikke holder os tilbage. Vi vil gøre alt for at leve op til den enkelte kundes behov og ønsker, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ligegyldigt om du skal have opsat port i København, Aalborg, Aarhus eller et andet sted i landet, så vil vi med vores brede erfaring og vores stærke kompetencer tage udfordringen op.

En landsdækkende service

Mange af vores porte er garanteret et årligt serviceeftersyn. Grundet vores geografiske fleksibilitet yder vi derfor også landsdækkende serviceeftersyn.

Vi har kontor i Nordjylland

Vores kontor er placeret nær Aalborg i Nordjylland. Her er du altid velkommen til at kigge forbi, hvis du har spørgsmål. Kontakt os endelig, hvis du brænder inde med spørgsmål eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud.  Vi kan kontaktes på telefon (+45) 30 33 88 99 eller på mail info@porttechnic.dk.

Glimt fra hverdagen…