Service

​Da vi benytter os af mange forskelligartede underleverandører, har vi derfor kompetencerne til at udføre portservice på en stor mængde porte.

Portservice

Som køber hos Porttechnic er du forpligtet til at få foretaget mindst et årligt eftersyn på ledhejseporte, hurtigporte, rulleporte, ramper, sluser, fryseporte, skydeporte og brandporte/døre.

Derfor tilbyder vi ligeledes lovpligtigt eftersyn på alle ovenstående produkter. For at leve mest muligt op til vores kunders krav, så rådgiver vi på bedst mulig vis om, hvordan vores services/ydelser som bla. reparationer, påkørsler, misbrug eller fjernbetjening kan gøres billigst muligt efter regningen.

Kontakt venligst Porttechnic A/S ​for tilbud på lovpligtigt portserviceeftersyn på telefon (+45) 30 33 88 99.

Døgnservice

Vores normale åbningstider alle hverdage er fra kl. 07-16.

Vi er som firma opmærksomme på, at porte eller andre produkter kan spille en stor rolle inden for netop din forretning eller andet. Derfor tilbyder vi, for at leve op til vores kunders behov, at vi vil komme så hurtigt som muligt hele døgnet rundt samt i weekenderne, hvis en hændelse opstår. Døgnservicen er ikke begrænset på geografien, så derfor dækker vi hele Danmark med denne service – både til industri og private kunder. Af den grund er der hos os en altid-tilgængelig linje til rådighed.

Altid klar til professionel portservice​

​Da vi benytter os af mange forskelligartede underleverandører, har vi derfor kompetencerne til at udføre portservice på en stor mængde porte, deriblandt døre, garageporte og industriporte. Herudover tilbyder vi automatiske løsninger, som vi naturligvis også udfører portservice på.

Alt vores portservice udføres i overensstemmelse med de nyeste udviklinger inden for faget, og vi garanterer funktionalitet og sikkerhed. Hvis du har spørgsmål eller en akut hændelse, kan vi kontaktes på nedenstående nummer uden for den normale arbejdstid.

Døgnservice:  (+45) 30 33 88 99