Sikringsgitre

Vi har altid satset på kvalitet og en effektiviseret arbejdsgang, så vi kunne tilbyde vores kunder den høje kvalitet til særdeles fordelagtige priser.

Sikringsgitre: Rullegitre og jalousi

​Rullegitrene passer til de fleste indgangspartier som f.eks. parkeringskældre og guldsmedeforretninger. Kravene til disse er som regel forskellige, men samtidig er det vigtigste for kunderne bl.a. kvalitet, sikkerhed og udseende.

Rullegitrene kan udføres med lige eller buet form og i galvaniseret stål eller aluminium (blank eller eloxeret).

Vi har altid satset på kvalitet og en effektiviseret arbejdsgang, så vi kunne tilbyde vores kunder den høje kvalitet til særdeles fordelagtige priser. Hos os får du derfor mest muligt for dine penge, samt en moderne og økonomisk fordelagtig løsning.

De seneste års hastige udvikling indenfor porte betyder, at vi den dag i dag kan tilbyde meget driftssikre og kvalitetsstærke løsninger, til priser der er til at betale. Vores vilje til at være på forkant med udviklingen betyder, at vi allerede har en stor erfaring med elektroniske styresystemer og det sikrer de bedste sikkerhedsforanstaltninger for dig. Vi leverer også rulleporte til erhverv og industriporte.

Vi har leveret mange Rullegitre i Aarhus og Aalborg, men står til rådighed med vores løsninger i hele Danmark, inkl. København.

For mere information om vores rullegitre er De velkommen til at kontakte os.